Fornyelse og bæredygtig tilgang sikrer forlænget partnerskab

Nytænkning og et styrket fokus på bæredygtighed spiller uden tvivl en stor rolle i partnerskabet mellem SDU og Compass Group, som netop er blevet forlænget med 8 år. Men selvom vi nærmer os et sølvbryllup, er der ikke plads til at hvile på laurbærrene. Tværtimod.

”Vi er meget glade for at fortsætte vores partnerskab med Compass Group. De har igennem mere end 20 år været en betroet partner, som har formået at forny sig og overraske positivt. Med deres bæredygtige profil og koncepter er vi i den grad stadig et match”.

Leif Jensen, Områdechef for Teknisk Service, SDU

Bæredygtighed fylder meget hos både SDU og Compass Group, som begge to arbejder aktivt med FN’s verdensmål, der skal sikre en bæredygtig fremtid for alle. Derfor bliver der nu skruet endnu mere op for de bæredygtige løsninger i kantinerne hos SDU – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag.

”Vi er stolte over, at SDU har valgt at fortsætte vores partnerskab efter så mange år sammen. Nu tager vi næste skridt med fokus på bæredygtighed, som er fællesnævneren og hele fundamentet for vores kantiner, pop-up’s, events og caféer. Vi er kommet godt fra start, og vi glæder os til at videreudvikle partnerskabet over de næste år”.

Kristian Hofman, Director of Operations, Eurest & Chartwells, Compass Group

En fræk kanin og økologiske uniformer

Udover at lade sig friste af nye spændende velsmagende retter, har de studerende og ansatte ved SDU nu lettere ved at træffe flere bæredygtige valg, når de besøger kantinen, som for alvor har sat bæredygtighed på menuen med flere nye koncepter:

Wicked Rabbit er en farverig og fristende vegetarkantine. De velsmagende grønne retter henvender sig heldigvis ikke udelukkende til vegetarer, men er så sprøde og fulde af smag, at det fjerner fokus fra det faktum, at de er vegetariske.

Hos Elements – Sustainable Market Place er der flere bæredygtige tiltag udover maden i sig selv. De fleste dele af personalets uniformer er fremstillet af økologisk genbrugsbomuld. Forstykket er dog fremstillet af bomuld fra Better Cotton Initiative og genbrugspolyester. Og genbrug er generelt i højsædet hos Elements. Her kan gæsterne f.eks. købe hjemmelavet marmelade lavet af pulpen fra vores friskpressede juicer. Det forudsætter dog, at de selv har et glas med. Ellers skal de betale for emballagen. På den måde opfordres gæsterne til også at tænke bæredygtighed ind før og efter, de besøger kantinerne og caféerne.

Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed her

Del:
Nyheder
Vi er vilde med de nye kostråd, men de får os ikke til at ændre retning
Med de nye officielle kostråd er klimaet for alvor kommet på menuen. Kødforbruget skal kraftigt reduceres, og der skal skrues op for grøntsager, bælgfrugter og fuldkorn i vores kost.
COVID-19 har givet kantinen et løft og gjort den mere bæredygtig
Der er ingen tvivl om, at Corona har budt på utallige udfordringer, men pandemien har faktisk også været med til at udvikle flere ting i en positiv – og ikke mindst bæredygtig – retning ude i vores kantiner.
Bedre sammen – Vi vil skabe Danmarks bedste arbejdspladser
2020 var kun lige begyndt, da Compass Group PLC’s opkøb af Fazer Food Services var en realitet. Et opkøb, som er en del af vores vision om at skabe Danmarks bedste arbejdspladser. Vores vision er uden tvivl ambitiøs, for det er ikke blot for vores egne kolleger, vi vil skabe Danmarks bedste arbejdspladser. Det vil vi også være med til hos vores kunder!
Scroll Up

Lad os skabe smag og velvære i hverdagen

Vi vil skabe Danmarks bedste arbejdspladser – ikke blot for vores medarbejdere, men også for vores kunders medarbejdere!

Med vores kantine- og serviceløsninger skaber vi nemlig miljøer, der ikke alene øger trivslen i hverdagen hos vores kunder, men også styrker forbindelsen mellem mennesker.

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrev